Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!

Családi vállalkozásunk 2014. augusztus óta működikKonyhakészre feldolgozott tűzifa értékesítésével foglalkozunk. Csak biztos, megbízható forrásból hazai illetve szlovák erdészetekből szerezzük be az alapanyagot. Kizárólag jó minőségű, kemény rönkfát dolgozunk fel a vásárló igénye szerint méretre, modern feldolgozógép segítségével.

Tüzfia köbözési táblázat

A mellékelt táblázat, második sorában található módon árusítjuk a tűzifát, ömlesztett m3-ben. A m3-es árusítás előnye, hogy nincs vesztesége a fa száradása során, illetve egy egyszerű mérőszalag segítségével kontrollálhatja a mennyiséget. Ezzel szemben a súlyra történő vásárlás esetén a kontroll már kicsit nehézkesebb, otthon nehezen elvégezhető, továbbá a veszteség garantált. A súlyra megvásárolt magas nedvesség tartalmú fa száradása során jelentősen veszít tömegéből, amiért Ön nyilván fizetett. A száraz fa súlyra történő árusítása pedig csak a mesében létezik. Hiszen az eladó érdeke az, hogy minél több mázsát áruljon ki egy erdei köbméterből. Ezzel szemben a köbtartalom minimálisan változik. Tehát nem áll az eladó érdekében a magas nedvesség tartalmú tűzifa árusítása, illetve önt sem éri veszteség.

További információért érdeklődjön 06203590849-es telefonszámon, vagy keresse fel telephelyünket az 5123 Jászárokszállás, Szabadság utca 28. szám alatt.